Fieke Lucassen

Leerkracht groep 1-2 en ICT coördinator

Hallo allemaal,
Mijn naam is Fieke Lucassen. Ik ben 34 jaar oud en woon in Etten-Leur samen met mijn man John en kindjes Evi en Isa. En natuurlijk met onze twee katten Dexter en Didi.
In mijn vrije tijd houd ik van boeken lezen en zijn we veel te vinden in Nijmegen en Zierikzee. We houden van spelletjes doen en vinden het dan ook leuk om met vrienden een spelletjesavond te organiseren. Ik hou ook van dansen en sta elke woensdagavond enthousiast Zumba te doen met een vriendin in Etten-Leur.

Ik ben inmiddels bijna acht jaar werkzaam hier op Den Duin. In deze jaren heb ik de groepen 4, 5 en 6 gedaan. Dit jaar sta ik in de kaboutergroep. Met veel liefde en plezier! Ook vervul ik de functie van ict-coördinator. Dit houd in dat ik bij computerproblemen kijk wat er aan de hand is, het eventueel (wanneer dit mogelijk is) oplos en anders onze systeembeheerder inschakel. Ook lees ik me in in de ontwikkelingen op ict gebied binnen het onderwijs en draag ik ideeën aan voor verbetering.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag.

fiekelucassen@skod.org

Dit emailadres kunt u niet gebruiken voor inhoudelijke zaken of verzuimmeldingen. Maar wel voor bijvoorbeeld het maken van afspraken.